Πουλήστε τώρα τα κινητά σας τηλέφωνα
 
Fonebanker
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
γενικά
Η Fonebank είναι μια ιστοσελίδα που σας δίνει την δυνατότητα να ανταλλάξετε τα ανεπιθύμητα σας κινητά με μετρητά. Η Fonebank είναι ένα μέρος της AK Recycling
Παρακαλώ επισκεφτείτε την σελίδα Τρόπος λειτουργίας.
Εισάγετε το μοντέλο του κινητού σας σε ένα από τα κουτιά αναζήτησης η πηγαίνετε στο Πώληση τώρα. Πατήστε στην φωτογραφία του κινητού σας, πηγαίνετε στο ‘Επιβεβαίωση παραγγελίας’ και ύστερα δημιουργήστε των λογαριασμό σας. Θα λάβετε έναν αριθμό παραγγελίας. Θα σας δοθούν τρόποι αποστολής μόλις έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας.
Ανακυκλωμένα κινητά πουλιούνται και επαναχρησιμοποιούνται σε ανερχόμενες χώρες. Σε πολλές από αυτές της χώρες είναι πολύ ακριβή η σταθερή τηλεφωνία η μπορεί και καθόλου υπαρκτή. Μεταχειρισμένα κινητά είναι μια οικονομική και καλή λύση επικοινωνίας που βοηθάνε επιχείρησης να δουλεύουν πιο αποτελεσματικά και οικογένειες να επικοινωνούν μεταξύ τους πιο εύκολα.
Ναι, εάν η εταιρία, οργανισμός σας έχει 10 κινητά και πάνω, τότε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο :

+30 211 0124712

για να οργανώσουμε μια δωρεάν παραλαβή. Παρακαλώ συμπληρώστε την παραγγελία σας προτού μας καλέστε και να έχετε των αριθμό παραγγελίας.
Όχι, πρέπει να ζείτε στην Σουηδία και να πουλήσετε στο Fonebank.nu.
Εάν ζείτε στο ΗΒ τότε μπορείτε να πουλήσετε το κινητό σας στο www.fonebank.com.
Εάν ζείτε στην Ισπανία στο www.movilbank.es.
Στην Γαλλία www.fonebank.fr.
Στην Γερμάνια www.fonebank.de στην Ιρλανδία www.fonebank.ie.
Δεν πουλάμε μεμονωμένα μοντέλα. Εάν ενδιαφερόσαστε να αγοράσετε μεγάλες ποσότητες παρακαλώ στείλτε μας ένα μαιλ στο - [email protected]
πώληση
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουτί αναζήτησης, που βρίσκεται στα δεξιά αυτής της σελίδας. Απλά πληκτρολογήστε το μοντέλο του κινητού σας (το οποίο συνήθως βρίσκεται και στην πίσω πλευρά της μπαταρίας του κινητού σας) και μετά πιέστε το βελάκι. Κάντε κλικ στο σωστό μοντέλο για να δείτε την αξία του.Εναλλακτικά,κάντε κλικ στο κουμπί "πώληση τώρα" , το οποίο βρίσκεται στην γραμμή του μενού και κάντε αναζήτηση ανά κατασκευαστή.
Δεχόμαστε κινητά που λειτουργούν και κινητά που δεν λειτουργούν.Εάν το κινητό σας είναι επιλέξιμο, τότε θα αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας.
Ναι, η Fonebank κατατάσσει το τηλέφωνό σας ως " κινητά που λειτουργούν" και "κινητά που δεν λειτουργούν" και αναλόγως προσφέρει και διαφορετική τιμή για το καθένα.Μπορείτε να προσδιορίσετε αν το κινητό σας τηλέφωνο λειτουργεί ή όχι διαβάζοντας το κομμάτι Όροι και προυποθέσεις.
Κινητά που λειτουργούν : Κάθε κινητό τηλέφωνο που πωλείται πρέπει να ταιριάζει με τη μάρκα και το μοντέλο με τη σειρά πώληση και πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
- Το κινητό πρέπει να ανοίγει και να κλείνει.
- Το κινητό πρέπει να είναι πλήρες ,με όλα τα καλύμματα της μπαταρίας και του βασικού σώματος του κινητού.
- Το εσωτερικό μέρος του κινητού θα πρέπει να μην έχει ραγίσει, να μην λείπουν πλαστικά ή μεταλλικά κομμάτια και να μην λείπουν κουμπιά.
- Το βασικό σώμα του κινητού δεν πρέπει για κανένα λόγο να κρέμεται από το σώμα του κινητού.
- Η LDC οθόνη πρέπει να δουλεύει σωστά και πλήρως, πέρα του μηνύματος καλωσορίσματος, και χωρίς να υπάρχουν γρατσουνιές στην οθόνη.
- Εάν το κινητό τηλέφωνο έχει οθόνη αφής, αυτή πρέπει να είναι πλήρως λειτουργική.
- Εάν δεν έχετε την μπαταρία ή εάν η μπαταρία σας δεν δουλεύει, δεν πειράζει.


Κινητά που δεν λειτουργούν :
- Το κινητό θα πρέπει να μην έχει συνθλιβεί, να μην είναι πουθενά σπασμένο ή να έχει στραβώσει οπουδήποτε. Θα πρέπει να μην έχει πέσει πάνω του καμία μορφή υγρού ή να του λείπουν αναπόσπαστα και σημαντικά μέρη του όπως η κάμερα,LCD κλπ.
Τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα έχουν τον αριθμό του μοντέλου τυπωμένο πάνω στην ετικέτα του προϊόντος, η οποία βρίσκεται συνήθως κάτω από την μπαταρία.Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε, προσπαθήστε να ταιριάξετε το μοντέλο σας στις εικόνες που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας.
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το κινητό τηλέφωνο και την μπαταρία του.Παρακαλούμε να κρατήσετε τους φορτιστές, τις SIM και MEMORY κάρτες ή οποιαδήποτε άλλα αξεσουάρ.
Μπορείτε να πουλήσετε όσα κινητά εσείς επιθυμείτε. Εάν έχετε 10 ή περισσότερα κινητά τηλέφωνα προς πώληση ( που να έχουν μια τιμή στην ιστοσελίδα μας ) τότε παρακαλούμε να μας τηλεφωνήσετε στο :

+30 211 0124712

έτσι ώστε να κανονίσουμε μια δωρεάν παραλαβή των κινητών με την υπηρεσία της courier που διαθέτουμε. Παρακαλείστε να έχετε συμπληρώσει την παραγγελία σας πριν προβείτε σε αυτήν την ενέργεια και να έχετε εύκαιρο τον αριθμό αναφοράς.
Οποιεσδήποτε ραγισμένες οθόνες ή κατεστραμένα LCD'S θα χαρακτηριστούν ως "κινητά που δεν λειτουργούν" και συνεπώς θα πληρώνεται η ανάλογη αξία.
Αν δεν μπορείτε να δοκιμάσετε το κινητό σας, εφόσον η μπαταρία σας είναι επίπεδη, και εάν δεν υπάρχει καμία εμφανής ζημιά στο κινητό,μπορείτε να καταχωρήσετε το κινητό σας ως κινητό που λειτουργεί.
The International Mobile Equipment Identity (IMEI) είναι ένα ξεχωριστό νούμερο για κάθε κινητό. Αυτό το νούμερο είναι συνήθως τυπωμένο στην πίσω μεριά της συσκευής κάτω από την μπαταριά. Το ΙΜΕΙ μπορεί επίσης να εμφανιστή στη οθόνη σας πατώντας *#06#.
Όχι, θα πληρωθείτε ακριβώς το ποσό που θα αναγραφεί στην ιστοσελίδα.
Δεν δεχόμαστε κλεμμένα ή παραγεγραμμένα κινητά.Τεστάρουμε όλα τα κινητά που μας στέλνετε μέσω της ιστοσελίδας www>checkmend.com ,μια βάση δεδομένων εναντίον του εγκλήματος μέσα από την οποία διασφαλίζουμε πως κάθε κινητό που λαμβάνουμε δεν είναι ούτε κλεμμένο, ούτε παραγεγραμμένο.
Ναι, δεχόμαστε τηλέφωνα τα οποία βρίσκονται σε κλειδωμένα δίκτυα.
Όχι, δεν δεχόμαστε ούτε ψεύτικα ούτε πλαστά κινητά τηλέφωνα.Εάν για οποιοδήποτε λόγο πιστεύετε πώς έχετε ένα ψεύτικο κινητό, θα σας παρακαλούσαμε να μην μας το στείλετε διότι θα αναγκαστούμε να μην σας το επιστρέψουμε και να το παραδώσουμε στην αστυνομία.
Δυστυχώς το κινητό σας είναι είτε τελείως ξεπερασμένο ή δεν έχει καμία αξία για την fonebank.Εάν επιθυμείτε να το ανακυκλώσουμε για εσάς παρακαλούμε να μας το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση :

Fonebank
Agiou Trifonos 5-7
Glyfada 16561
Greece

Η Fonebank νοιάζεται για το περιβάλλον και ανακυκλώνοντας το/α κινητό/ά σας βοηθάτε να αποτρέψετε πιθανά βλαβερές ουσίες να καταλήξουν στο περιβάλλον.
Θα πληρώσουμε την τιμή που έχει συμφωνηθεί όταν έγινε η παραγγελία, από την στιγμή που παραλάβουμε το κινητό τηλέφωνο εντός 30 ημερών.Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα έχουμε το δικαίωμα να σας πληρώσουμε το ποσό που
Η Fonebank δεν επιστρέφει τηλέφωνα από την στιγμή που τα παραλάβει.
Εάν έχετε εισάγει λάθος κινητό, τότε εμείς θα το διορθώσουμε και θα πληρώσουμε την ανάλογη τιμή. Επίσης θα διορθώσουμε την κατάσταση του κινητού εάν την έχετε εισάγει λάθος και θα σας πληρώσουμε την ανάλογη τιμή. Εάν δεν είστε σίγουρη το εάν δουλεύει το κινητό σας η όχι τότε δηλώστε το ως ‘λειτουργεί’. Παρακαλώ να είστε ενήμερη ότι μπορεί να το αλλάξουμε ως μη λειτουργήσιμο. Δεν επιστρέφουμε κινητά κάτω από καμία συνθήκη
αποστολή
Ειδική Διεύθυνση Αποστολής :

Fonebank
Agiou Trifonos 5-7
Glyfada 16561
Greece
Η Ειδική Διεύθυνση Αποστολής σας είναι διαθέσιμη στο κοντινότερο ταχυδρομείο σας, κοστίζει μόνο λίγα ευρώ αλλά συγχρόνως εξασφαλίζει το κινητό σας μέχρι και σε περιπτωση που χαθεί.Εναλλακτικά, εάν χρησιμοποιήσετεζ την Freepost μπορείτε να πάρετε ένα
Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την Special Delivery για κινητά αξίας
Δεν σας στέλνουμε τσάντες.

Πιστεύουμε πως επιταχύνεται πολύ η διαδικασία εάν οι πελάτες μας μας στείλουν οι ίδιοι τα κινητά τους σε μια τσάντα ή έναν φάκελο.

Παρακαλούμε επισκεφθείτε το τμήμα της ιστοσελίδας μας Τρόπος Αποστολής για περισσότερες λεπτομέρειες.
Ναι, πολλοί πελάτες μας έχουν επιλέξει αυτόν τον τρόπο.Είμαστε ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή και η διεύθυνσή μας είναι :

Fonebank
Agiou Trifonos 5-7
Glyfada 16561
Greece

Παρακαλούμε πρώτα να κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά στο www.Fonebank.gr και μετά φέρτε το κινητό σας τηλέφωνο μαζί με τον αριθμό παραγγελίας που θα σας δοθεί μέσω της ιστοσελίδας.
Παρακαλούμε στείλτε ένα e-mail στο [email protected] and δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας σας, τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε για να σταλεί το κινητό σας και την ημερομηνία που στάλθηκε.Εάν στείλατε το κινητό με Special Delivery τότε θα πρέπει να αναφέρετε και τον αριθμό αναζήτησης.
Εάν τα κινητά σας τηλέφωνα έχουν αξία πάνω από τότε σας προτείνουμε να τα στείλετε με ειιδική παράδοση στη παρακάτω διέυθυνση :

Fonebank
Agiou Trifonos 5-7
Glyfada 16561
Greece

Η Ειδική Αποστολή σημαίνει ότι το κινητό σας είναι εξασφαλισμένο μέχρι
Όχι, χρειαζόμαστε μόνο το κινητό τηλέφωνο και την μπαταρία του.
Παρακαλώ αφαιρέστε την κάρτα SIM από το κινητό σας πριν μας το στείλετε. Καταστρέφουμε κάθε κάρτα SIM και κάρτα μνήμης που λαμβάνουμε. Δεν περνούμε καμία ευθύνη για χρέωσης που έχουν σχέση με την κάρτα SIM σας. Είναι δίκια σας ευθύνη να ακυρώσετε οποιοδήποτε συμβόλαιο έχετε με εταιρία τηλεφωνίας.
Όχι, χρειαζόμαστε μόνο το κινητό τηλέφωνο και την μπαταρία του.
If the order has been processed then it is impossible to return your SIM/Memory card. If your order is still pending then call 020 7404 6440 and we will try out best to save the cards when they are processed. Fonebank will be return your Memory/SIM card by First Class Post.
Θα ενημερωθείτε με ένα e-mail μόλις το/τα κινητά σας έχουν επεξεργαστεί από τους ειδικούς μας.
Η freepost είναι μια υπηρεσία δεύτερησ κλάσσης και χρειάζεται γύρω στις 4-5 εργάσιμες ημέρες.
Όλες οι Ειδικές και Συστημένες παραδόσεις επεξεργάζονται την ημέρα της άφιξης.Εάν επιθυμείτε να επιβεβαιώσετε ότι έχουν παραδοθεί, χρησιμοποιήστε την υπηρεσία Royal Mail Track and Trace στο

http://postcode.royalmail.com/portal/rm/track?catId=400145
ή συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην Fonebank.
πληρωμή
Προσφέρουμε μεταφορά μέσω τραπέζης την ίδια μέρα με την επεξεργασία της παραγγελίας στην διεύθυνση που έχει εισαχθεί στον λογαριασμό σας.Η μεταφορά μέσω τραπέζης γίνεται την ίδια μέρα που θα λάβουμε τα κινητά σας και χρειάζεται μέχρι 48 ώρες για να φτάσουν στον λογαριασμό σας.
Εάν οι παραγγελίες σας παραλειφθούν όλες μαζί την ίδια ημέρα τότε θα συσσωρευτεί σε ένα τραπεζικό έμβασμα.
Μόλις έχουμε παραλάβει και εξετάσει τα κινητά σας τηλέφωνα, οι πληρωμές θα εκδίδονται σε τραπεζικές μεταφορές την ίδια ημέρα που θα παραλαμβάνουμε το κινητό σας.Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας σε οποιαδήποτε στιγμή εσείς θελήσετε απλά κάνοντας log in και βλέποντας τον λογαριασμό σας.
λογαριασμός
Κάντε κλικ στο Λογαριασμός μου. Βρίσκεται στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας.
Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν σας παρουσιάζονται προβλήματα στο να συμπληρώσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσουμε.
Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.Εκεί μπορείτε να δείτε όλες τις εκκρεμείς,συμπληρωμένες και ακυρωμένες παραγγελίες σας.
Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας, βρείτε την συγκεκριμένη παραγγελία και πατήστε το κουμπί διαγραφής της.
Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο "Τροποποίηση των στοιχείων σας" .
Κάντε κλικ στο "Λογαριασμός μου", γράψτε το e-mail σας και μετά κάντε κλικ στο
Παρακαλούμε στείλτε μας ένα e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνήστε μας στο με τον αριθμό αναφοράς σας και εμείς θα τα ανακτήσουμε για εσάς.
Πληκτρολογήστε το μοντέλο
σας για προσφορά
ή επιλέξτε κατασκευαστή
Πουλήστε κινητά τώρα
 
 
 
Η επιλέξτε Κατασκευαστή
 
το καλάθι σας είναι άδειο
 
Τα 5 δημοφιλέστερα κινητά
   

 
Χρειάζεστε Βοήθεια? Καλέστε μας στο 211 012 4712
η mail στο [email protected]
 
Αφήστε σχόλια 
Ακολουθήστε μας 
 
countries we operate in