Πουλήστε τώρα τα κινητά σας τηλέφωνα
 
Fonebanker
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τρόπος λειτουργίας

Έχετε παλιά τηλέφωνα που δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Η Fonebank θα ανταλλάξει το παλιό σας κινητό με μετρητά. Γίνονται δεκτοί όλοι οι τύποι κινητών - είτε λειτουργούν είτε όχι! Κάντε παραγγελία, ταχυδρομήστε μας τα κινητά σας και θα σας πληρώσουμε μέσω τραπέζης ή επιταγής, την ίδια μέρα που θα λάβουμε τα κινητά σας.

Έχετε παλιά τηλέφωνα που δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Η Fonebank θα ανταλλάξει το παλιό σας κινητό με μετρητά. Γίνονται δεκτοί όλοι οι τύποι κινητών - είτε λειτουργούν είτε όχι! Κάντε παραγγελία, συλλέγουμε δωρεάν τα κινητά σας και θα σας πληρώσουμε μέσω τραπέζης , την ίδια μέρα που θα λάβουμε τα κινητά σας. Έχετε υπόψη σας ότι δεν στέλνουμε σακούλες ή φακέλους..

Αποστείλετε τα στοιχεία της παραγγελίας σας μαζί με το κινητό σας. Ερχόμαστε και συλλέγουμε ΔΩΡΕΑΝ τα κινητά σας με Courier. Πατήστε εδώ για πλήρεις οδηγίες αποστολής.

Μόλις λάβουμε τα κινητά σας τηλέφωνα, θα σας πληρώσουμε την ίδια μέρα με επιταγή ή μεταφορά στον τραπεζικό σας λογαριασμό (BACS). Με τη διαδικασία BACS χρειάζονται 48 ώρες για να μεταβιβαστούν τα χρήματά σας στον λογαριασμό σας. 


Πατήστε εδώ για για να μας στείλετε τα σχόλια σας στη fonebank

Πατήστε εδώ για να μας στείλετε τα σχόλια σας

 
Πληκτρολογήστε το μοντέλο
σας για προσφορά
Πουλήστε κινητά τώρα
 
 
 
Η επιλέξτε Κατασκευαστή
 
το καλάθι σας είναι άδειο
 
Τα 5 δημοφιλέστερα κινητά
   

 
Χρειάζεστε Βοήθεια? Καλέστε μας στο 211 012 4712
η mail στο [email protected]
 
Αφήστε σχόλια 
Ακολουθήστε μας 
 
countries we operate in