Όροι και προϋποθέσεις

Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις αφορούν τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας fonebank.gr Μπαίνοντας σε αυτή την ιστοσελίδα ή/και κάνοντας μία παραγγελία συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.

Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας υποδεικνύει ότι αποδέχεστε αυτούς τους όρους, ανεξάρτητα από το αν επιλέξετε να εγγραφείτε ή να παραγγείλετε από εμάς. Εάν δεν αποδέχεστε αυτούς τους όρους, μη χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα.

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι τα ακόλουθα:

Ταχυδρομική διεύθυνση:
Aγίας Ελεούσης 103 ,
Μαρούσι , Αττικής ,
Τ.Κ 151 25
Γενικό e-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: +30 211 0124712


Την ιστοσελίδα fonebank.gr διαχειρίζεται η: 
Corporate Mobile Recycling Ltd, μία εταιρεία καταχωρημένη στην Αγγλία και την Ουαλία, η έδρα της οποίας βρίσκεται στην οδό:

3 Long Yard, Holborn, London, United Kingdom, WC1N 3LS.
Ο αριθμός καταχώρησης της εταιρείας μας είναι 4591053.
Το ΑΦΜ της εταιρείας μας είναι 915784789 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ο δικτυακός τόπος μας προορίζεται για χρήση από ανθρώπους που είναι εγγεγραμμένοι σε εμάς και διαμένουν στη Μεγάλη Βρετανία και τη Βόρεια Ιρλανδία. Εναπόκειται στη διακριτική μας ευχέρεια η αποδοχή ή απόρριψη παραγγελιών από ανθρώπους εκτός των περιοχών αυτών. 

Θα έχετε δυνατότητα πρόσβασης στις περισσότερες περιοχές της ιστοσελίδας χωρίς να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας. Ορισμένες περιοχές αυτής της ιστοσελίδας είναι προσβάσιμες μόνο εφόσον εγγραφείτε. Ενδέχεται να επανεξετάσουμε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις οποιαδήποτε στιγμή ενημερώνοντας αυτή τη δημοσίευση. Θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα αυτή την ιστοσελίδα, ώστε να τσεκάρετε τους τρέχοντες όρους και προϋποθέσεις, διότι είναι δεσμευτικοί για εσάς. Ορισμένες διατάξεις αυτών των όρων και προϋποθέσεων ενδέχεται να αντικατασταθούν από ρητούς τροποιητικούς νόμους ή όρους που βρίσκονται σε συγκεκριμένες σελίδες αυτής της ιστοσελίδας. Εάν δεν επιθυμείτε να αποδεχτείτε οποιονδήποτε νέο όρο ή προϋπόθεση αφού σας έχουμε ειδοποιήσει, δεν θα πρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα.

Προμηθεύστε μας 

Θεωρείται ότι κάνετε σε εμάς μία παραγγελία μέσω της διαδικτυακής διαδικασίας επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Στο πλαίσιο της διαδικασίας επιβεβαίωσης, θα έχετε την ευκαιρία να ελέγξετε την παραγγελία σας και να διορθώσετε οποιοδήποτε λάθος. Θα σας αποστείλουμε γνωστοποίηση της παραγγελίας, με λεπτομέρειες σχετικά με το/τα κινητό/ά τηλέφωνο/α που έχετε συμφωνήσει να προμηθεύσετε. Θα σας στείλουμε μία επιβεβαίωση μέσω e-mail μόλις παραλάβουμε το/τα τηλέφωνό/ά σας. Ενδέχεται να αρνηθούμε να αποδεχτούμε μία προσφορά προμήθειας: εάν υπάρχει κάποιο λάθος σχετικά με την τιμολόγηση ή την περιγραφή του προϊόντος ή εάν δεν πληροίτε οποιοδήποτε από τα κριτήρια επιλογής που παρατίθενται στους όρους και προϋποθέσεις μας. 

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Πρέπει να γνωρίζετε ότι πληρώνουμε μόνο για τα κινητά τηλέφωνα που αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Τα παλιά κινητά που παραλαμβάνονται θα ανακυκλώνονται αναλόγως.

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ (όπου είναι απαραίτητο) στην τρέχουσα τιμή. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τις τιμές χωρίς ειδοποίηση, αλλά όλες οι παραγγελίες που έχουν γίνει πριν από οποιαδήποτε αλλαγή τιμής θα διεκπεραιώνονται στην τιμή που συμφωνήθηκε όταν έγινε η παραγγελία. Οι τρέχουσες «εκκρεμείς» παραγγελίες ισχύουν για 30 ημέρες αφότου έγινε η παραγγελία. Θα σας στείλουμε ένα e-mail ενημερώνοντάς σας ότι η παραγγελία σας έχει γίνει αποδεκτή, όταν λάβουμε τα κινητά τηλέφωνά σας. Εάν λάβουμε το τηλέφωνό σας μετά την παρέλευση αυτής της περιόδου 30 ημερών, διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε την τιμή του/των τηλεφώνου/ων σας, ώστε να ανταποκρίνονται στη νέα τιμή (είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω), αν οι τιμές έχουν αλλάξει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. 

Όροι και προϋποθέσεις για τα κινητά τηλέφωνα (Κυλήστε προς τα κάτω εάν δεν λειτουργούν)

Τηλέφωνα που λειτουργούν
Κάθε κινητό τηλέφωνο που πωλείται θα πρέπει να αντιστοιχεί στη μάρκα και το μοντέλο που αναφέρονται στην παραγγελία πώλησης και να πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Τηλέφωνο που δεν λειτουργεί
Εάν κάποιο τηλέφωνο δεν πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις μας, θα αλλάξουμε την παραγγελίας σας σύμφωνα με την κατάσταση ή το μοντέλο του/των κινητού/ών τηλεφώνου/ων που μας έχετε στείλει. Τα κινητά που δεν λειτουργούν πρέπει: 

Λειτουργικά Apple iPhones


Kάθε iPhone της Apple που πωλείται θα πρέπει να αντιστοιχεί στη μάρκα και το μοντέλο που αναφέρονται στην παραγγελία πώλησης και να πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Μη Λειτουργικά Apple iPhones


Εάν τo Apple iPhone σας, δεν ανταποκρίνεται στις προυποθέσεις των λειτουργικών iPhone τότε θα καταχωρηθεί ως μη λειτουργικό. Τα μη λειτουργικά iPhones θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις ακόλουθες προϋποθέσεις:
Λειτουργικα Gadgets
Κάθε gadget που πωλείται , θα πρέπει να ταιριάζει με τη μάρκα και το μοντέλο της πώλησης και να πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Μη λειτουργικά Gadgets
Αν το gadget σας δεν συμφωνεί με όλες τις προϋποθέσεις τότε θα πρέπει να ταξινομηθεί ως μη λειτουργικό.Τα μη λειτουργικά κινητά θα πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Έχετε υπόψη ότι:

Δεν δεχόμαστε κλεμμένες ή φραγμένες χειροσυσκευές. Υποβάλλοντας μία παραγγελία μέσω του δικτυακού μας τόπου, εγγυάστε ότι τα κινητό/ά σας τηλέφωνο/α συμμορφώνεται/ονται με αυτούς τους όρους. 

Αφαιρέστε την κάρτα SIM και τις κάρτες μνήμης πριν μας στείλετε στο κινητό σας τηλέφωνο. Οποιαδήποτε κάρτα SIM ή κάρτα μνήμης παραλαμβάνουμε θα καταστρέφεται. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποιο τηλέφωνο που μας έχει σταλεί με την κάρτα SIM χαθεί και προκύψουν χρεώσεις. Συνεχίζετε να είστε υπεύθυνοι για αυτές τις χρεώσεις. 
Είστε υπεύθυνοι για την ακύρωση οποιουδήποτε συμβολαίου παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας που σχετίζεται με κάθε κινητό τηλέφωνο. Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιοδήποτε κόστος κλήσης που μπορεί να προκύψει πριν ή μετά την παραλαβή του κινητού σας τηλεφώνου ή από οποιαδήποτε άλλη περίσταση. 


Αποστολή του/των τηλεφώνου/νων σας

Σας συστήνουμε να στέλνετε το πακέτο κατεπείγουσας αποστολής στην ακόλουθη διεύθυνση:

Fonebank
Agiou Trifonos 5-7
Glyfada 16561
Greece
Κατεπείγουσα αποστολή σημαίνει ότι το/τα τηλέφωνό/ά σας είναι ασφαλισμένα μέχρι και €500.

Η Fonebank δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για οποιοδήποτε τηλέφωνο που δεν φτάνει ταχυδρομικά.
Σημαντικοί όροι και προϋποθέσεις που σχετίζονται με απολεσθέντα, μπλοκαρισμένα ή κλεμμένα κινητά τηλέφωνα 

Τα τηλέφωνα που θα βρεθούν καταχωρημένα ως απολεσθέντα, μπλοκαρισμένα ή κλεμμένα θα φυλάσσονται για μία περίοδο 28 ημερών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εάν η φραγή απομακρυνθεί, το τηλέφωνο θα τίθεται υπό επεξεργασία από την Fonebank.com και θα καταβάλλεται η αρχική επίσημα αναφερθείσα τιμή.

Εάν η φραγή δεν απομακρυνθεί εντός της περιόδου 28 ημερών και το τηλέφωνο δεν έχει αναζητηθεί από τον νόμιμο κάτοχό του, θα καταστρέφεται.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, εάν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με αυτό στο +30 211 0124712 ή στο [email protected]


ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Σημειώστε ότι αποτελεί δική σας ευθύνη η κατάργηση των δεδομένων από το κινητό σας τηλέφωνο πριν το στείλετε στη Fonebank. Τέτοια δεδομένα περιλαμβάνουν, π.χ., προσωπικά στοιχεία, σύντομα μηνύματα, φωτογραφίες, παιχνίδια, τραγούδια ή οποιοδήποτε άλλο δεδομένο.

Σημειώστε ότι δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη σχετικά με την ασφάλεια, την προστασία, την εμπιστευτικότητα ή τη χρήση τέτοιων δεδομένων και εσείς είστε υπεύθυνοι να διασφαλίσετε ότι τέτοια δεδομένα έχουν αφαιρεθεί από το τηλέφωνό σας πριν το στείλετε σε εμάς. Χρησιμοποιήστε δωρεάν το Data Delete Tool για να λάβετε οδηγίες σχετικά με το πώς να διαγράψετε τα προσωπικά δεδομένα από τη μάρκα και το μοντέλο του κινητού σας τηλεφώνου. Εάν το κινητό σας τηλέφωνο δεν είναι καταχωρημένο σε αυτό το εργαλείο, τότε επικοινωνήστε αμέσως με τη Fonebank στο [email protected] και θα προσπαθήσουμε να περιλάβουμε αυτόν τον κωδικό στο Data Delete Tool το συντομότερο δυνατό  


ΑΔΕΙΑ

Επιτρέπεται να εκτυπώνετε και να κατεβάζετε αποσπάσματα από αυτή την ιστοσελίδα για προσωπική χρήση δεδομένου ότι:
κανένα έγγραφο ή σχετικό γραφικό που βρίσκεται σε αυτή την ιστοσελίδα δεν τροποποιείται σε καμία περίπτωση,
κανένα γραφικό αυτής της ιστοσελίδας δεν χρησιμοποιείται ξεχωριστά από το συνοδευτικό κείμενο και
οι ειδοποιήσεις πνευματικών δικαιωμάτων και εμπορικού σήματος, καθώς και αυτή η ειδοποίηση άδειας, θα εμφανίζονται σε όλα τα αντίγραφα
Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, τα πνευματικά δικαιώματα και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλο το υλικό αυτής της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμούς των φωτογραφιών και των εικόνων γραφικών) ανήκουν σε εμάς και τους δικαιοπαρόχους μας Για τους σκοπούς αυτών των όρων και προϋποθέσεων, απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση αποσπασμάτων από αυτή τη σελίδα για οποιονδήποτε σκοπό. Εάν αθετήσετε οποιονδήποτε από τους όρους και τις προϋποθέσεις, διακόπτεται αυτομάτως η άδειά σας για χρήση αυτής της ιστοσελίδας και πρέπει άμεσα να καταστρέψετε οποιοδήποτε κατεβασμένο ή εκτυπωμένο απόσπασμα από αυτή την ιστοσελίδα.


Κανένα μέρος αυτής της ιστοσελίδας δεν μπορεί να αναπαραχθεί ή να αποθηκευτεί σε άλλη ιστοσελίδα ή να περιληφθεί σε κάποιο δημόσιο ή ιδιωτικό ηλεκτρονικό σύστημα ή υπηρεσία ανάκτησης χωρίς την πρότερη γραπτή άδεια από εμάς.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος που δεν προβλέπεται ρητώς σε αυτούς τους όρους. 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Ενώ προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι αυτή η ιστοσελίδα είναι κανονικά διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, δεν φέρουμε καμία ευθύνη, αν για οποιονδήποτε λόγο η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη κάποια στιγμή ή περίοδο. Η πρόσβαση σε αυτή την ιστοσελίδα μπορεί να διακοπεί προσωρινά και χωρίς ειδοποίηση σε περίπτωση αστοχίας του συστήματος ή επισκευής ή για λόγους που ξεφεύγουν από τον έλεγχό μας. 

ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ

Πέραν των προσωπικά αναγνωρίσιμων πληροφοριών που καλύπτονται από την Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτουοποιοδήποτε υλικό που μεταδίδεται ή αναρτάται σε αυτή την ιστοσελίδα θα θεωρείται μη εμπιστευτικό και κοινόχρηστο. Δεν θα έχουμε καμία υποχρέωση αναφορικά με τέτοιου είδους υλικό. Εμείς και οι εντολοδόχοι μας θα είμαστε ελεύθεροι να αντιγράψουμε, γνωστοποιήσουμε, διανείμουμε, υιοθετήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τέτοιο υλικό, όπως και όλα τα δεδομένα, εικόνες, ήχους, κείμενα και άλλα πράγματα που είναι ενσωματωμένα σε αυτά για οποιονδήποτε και για όλους τους εμπορικούς και μη-εμπορικούς σκοπούς. Απαγορεύεται να αναρτάτε ή να μεταφέρετε από και προς αυτή την ιστοσελίδα οποιοδήποτε υλικό, το οποίο είναι απειλητικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, παρενοχλητικό, στασιαστικό, προσβλητικό, πορνογραφικό, υβριστικό, προτρέπει σε φυλετικό μίσος, μεροληπτικό, επικίνδυνο, σκανδαλώδες, προκλητικό, βλάσφημο, κατά παράβαση της αξιοπιστίας, κατά παράβαση της ιδιωτικότητας ή το οποίο μπορεί να προκαλέσει ενόχληση ή αναστάτωση, για το οποίο δεν έχετε αποκτήσει όλες τις απαραίτητες άδειες ή/και εγκρίσεις, το οποίο αποτελεί ή ενθαρρύνει κάποια συμπεριφορά ή οποία θα θεωρούνταν αξιόποινη πράξη, επισύρει αστική ευθύνη ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι ενάντια στον νόμο ή παραβιάζει τα δικαιώματα κάποιου τρίτου μέρους, στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο, ή το οποίο είναι τεχνικά επιβλαβές (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των ιών, λογισμικών βομβών, προγραμμάτων «Δούρειος Ίππος», ιών τύπου worm, επιβλαβών συστατικών, μη έγκυρων δεδομένων ή άλλου κακόβουλου λογισμικού ή επιβλαβών δεδομένων). Μην κάνετε κακή χρήση της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, της μεθόδου ηλεκτρονικής πειρατείας). Θα συνεργαστούμε πλήρως με οποιοδήποτε όργανο εφαρμογής του νόμου ή τμήμα του δικαστηρίου, προς αναζήτηση ή για να οδηγηθούμε στη γνωστοποίηση της ταυτότητας ή για να εντοπίσουμε οποιονδήποτε αναρτά τέτοιο υλικό παράνομα.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Οι σύνδεσμοι προς τρίτες ιστοσελίδες που βρίσκονται σε αυτή την ιστοσελίδα παρέχονται μόνο για την διευκόλυνσή σας. Εάν χρησιμοποιήσετε αυτούς τους συνδέσμους, βγαίνετε από αυτή την ιστοσελίδα. Δεν έχουμε ελέγξει όλες αυτές τις τρίτες ιστοσελίδες και δεν ελέγχουμε και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτές τις ιστοσελίδες ή για το περιεχόμενό τους ή για τη διαθεσιμότητα. Συνεπώς, δεν υποστηρίζουμε ή δεν κάνουμε καμία παρουσίαση σχετικά με αυτές, ή για το υλικό που βρίσκεται σε αυτές, ή οποιοδήποτε αποτέλεσμα μπορεί να προκύψει από τη χρήση τους. Εάν αποφασίσετε να επισκεφθείτε κάποια από τις τρίτες ιστοσελίδες μέσω συνδέσμου με αυτή την ιστοσελίδα, το κάνετε με απόλυτα δική σας ευθύνη.

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτή την ιστοσελίδα, το κάνετε μόνο δεδομένου ότι συνδέεστε, αλλά δεν αναπαράγετε, την αρχική σελίδα αυτής της ιστοσελίδας και βάσει των ακόλουθων προϋποθέσεων:
Δεν απομακρύνετε, διαστρεβλώνετε ή αλλάζετε με οποιονδήποτε τρόπο το μέγεθος ή την εμφάνιση του λογοτύπου της fonebank.com. 
Δεν δημιουργείτε κάποιο πλαίσιο ή κάποιον άλλο φυλλομετρητή ή συνοριακό περιβάλλον γύρω από αυτή την ιστοσελίδα. 
Με κανέναν τρόπο δεν αφήνετε να εννοηθεί ότι υποστηρίζουμε οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία πέραν των δικών μας. 
Δεν διαστρεβλώνετε τη σχέση σας με εμάς και δεν παρουσιάζετε οποιαδήποτε άλλη λανθασμένη πληροφορία σχετικά με εμάς. 
Δεν χρησιμοποιείτε με κανέναν άλλο τρόπο κάποιο από τα εμπορικά σήματα της fonebank.com που εμφανίζονται σε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς δική μας ρητή γραπτή άδεια. 
Δεν δημιουργείτε σύνδεσμο από κάποια ιστοσελίδα που δεν σας ανήκει και η ιστοσελίδα σας δεν περιέχει υλικό το οποίο είναι προσβλητικό, επιθετικό ή επίμαχο, παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλα δικαιώματα οποιουδήποτε ατόμου ή με κάθε άλλο τρόπο δεν συμμορφώνεται με όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς. 
Διατηρούμε ρητώς το δικαίωμα να ανακαλέσουμε το δικαίωμα που αναφέρεται σε αυτόν τον όρο 8.2 για αθέτηση αυτών των όρων και να δράσουμε όπως θεωρούμε κατάλληλα. 
Θα μας αποζημιώσετε για οποιαδήποτε απώλεια ή βλάβη που μπορεί να υποστούμε εμείς ή ο όμιλός μας ή μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα της αθέτησης όρου. 

ΕΓΓΡΑΦΗ

ια να εγγραφείτε στη fonebank.com πρέπει να είστε άνω των δεκαοκτώ ετών ή, αν είστε κάτω των 18, πρέπει να έχετε την συναίνεση των γονιών ή των κηδεμόνων σας, ώστε να πουλήσετε το τηλέφωνό σας στην fonebank. Κάθε εγγραφή είναι για έναν μόνο χρήστη. Δεν σας επιτρέπουμε να μοιράζεστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης με οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή με πολλαπλούς χρήστες σε ένα δίκτυο. Η ευθύνη για την ασφάλεια των κωδικών πρόσβασης που εκδίδονται βαρύνει εσάς και αν γνωρίζετε ή υποψιάζεστε ότι κάποιος άλλος γνωρίζει τον δικό σας κωδικό πρόσβασης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα. Είναι στη διακριτική μας ευχέρεια να διακόψουμε ή να ακυρώσουμε την εγγραφή σας αμέσως ή αν αθετήσετε κάποια από τις υποχρεώσεις σας βάσει αυτών των όρων και προϋποθέσεων.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Η Fonebank προσφέρει πληρωμή μέσω διατραπεζικού συστήματος μεταφοράς κεφαλαίων BACS. 

Οι πληρωμές μέσω BACS θα βρίσκονται στον λογαριασμό σας μέχρι και 48 ώρες μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Εάν επιλέξετε το σύστημα BACS, είναι ευθύνη του πελάτη να εισαγάγει τον σωστό αριθμό λογαριασμού και κωδικό είδους. Χρησιμοποιούμε λογισμικό για αν επαληθεύσουμε αυτά τα στοιχεία λογαριασμού, αλλά η Fonebank δεν μπορεί να φέρει ευθύνη για τους κωδικούς λογαριασμού και είδους που εισάγονται λανθασμένα. Σημειώστε ότι οι πληρωμές μέσω BACS δεν μπορούν να επανεκδοθούν υπό οποιαδήποτε περίσταση.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ενώ προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες σε αυτή την ιστοσελίδα είναι σωστές, δεν εγγυούμαστε την ακρίβεια και την πληρότητα του υλικού σε αυτή την ιστοσελίδα. Μπορούμε να κάνουμε αλλαγές στο υλικό αυτής της ιστοσελίδας ή στα προϊόντα και τις τιμές που περιγράφονται σε αυτή, οποιαδήποτε στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Το υλικό αυτής της ιστοσελίδας μπορεί να μην ισχύει και δεν δεσμευόμαστε να ενημερώνουμε τέτοιο υλικό.
Το υλικό αυτής της ιστοσελίδας παρέχεται «ως έχει» χωρίς προϋποθέσεις, εγγυήσεις ή όρους κάθε είδους. Αναλόγως, μέχρι το ανώτατο όριο που επιτρέπει ο νόμος, σας παρέχουμε αυτή την ιστοσελίδα, δεδομένου ότι αποκλείουμε κάθε αναπαραγωγή, εγγύηση, προϋπόθεση και άλλους όρους (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των προϋποθέσεων που συνάγονται από τον νόμο περί ικανοποιητικής ποιότητας, καταλληλότητας εξυπηρέτησης του σκοπού και χρήσης της δέουσας επιμέλειας και ικανοτήτων). Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις, ωστόσο, μπορεί να έχουν επίδραση σχετικά με αυτή την ιστοσελίδα.

ΕΥΘΥΝΗ

Εμείς, οποιοδήποτε άλλο μέρος (είτε εμπλεκόμενο είτε όχι στη δημιουργία, παραγωγή, συντήρηση ή μεταφορά αυτής της ιστοσελίδας) και οποιοσδήποτε από τον όμιλό μας και τα στελέχη, διευθυντές, υπαλλήλους, μετόχους ή αντιπροσώπους, εξαιρούμε κάθε ευθύνη για οποιονδήποτε βαθμό ή είδος απώλειας ή βλάβης που μπορεί να προκύψει σε εσάς ή σε κάποιο τρίτο μέρος (συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, οποιασδήποτε άμεσης, έμμεσης, ποινικής ή απότοκης απώλεια ή βλάβης, ή οποιασδήποτε απώλειας εισοδήματος, κέρδους, άυλων στοιχείων της επιχείρησης, δεδομένων, συμβάσεων, χρήσης χρημάτων ή απώλειας ή βλάβης που προκύπτει από ή συνδέεται κατά κάποιον τρόπο με την διακοπή της επιχειρηματικής δραστηριότητας και σε περίπτωση αδικοπραξίας (συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, της αμέλειας), συμβολαίου ή άλλως) σε σχέση με αυτή την ιστοσελίδα με οποιονδήποτε τρόπο ή σε σχέση με τη χρήση, την ανικανότητα χρήσης ή τα αποτελέσματα από τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, οποιωνδήποτε ιστοσελίδων συνδέονται σε αυτή την ιστοσελίδα ή του υλικού σε τέτοιες ιστοσελίδες, συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, της απώλειας ή βλάβης λόγω ιών, που μπορεί να προσβάλουν τον εξοπλισμό του υπολογιστή σας, λογισμικού, δεδομένων ή άλλης ιδιοκτησίας, εξαιτίας της πρόσβασής, χρήσης ή επεξεργασίας αυτής της ιστοσελίδας ή της λήψης υλικού από αυτή την ιστοσελίδα ή από οποιαδήποτε ιστοσελίδα που συνδέεται με αυτή την ιστοσελίδα. 

Τίποτα σε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις δεν εξαιρεί ή περιορίζει την ευθύνη μας για (i) θάνατο ή τραυματισμό που προκλήθηκε από αμέλεια (ως όρος που ορίζεται από την Πράξη περί Καταχρηστικών ρητρών του 1977), (ii) απάτη, (iii) παραπλανητική περιγραφή για εμάς σχετικά με κάποιο θεμελιώδες ζήτημα ή (iv) οποιαδήποτε ευθύνη, η οποία δεν μπορεί να εξαιρεθεί ή να περιοριστεί βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Εάν η χρήση του υλικού αυτής της ιστοσελίδας οδηγήσει στην ανάγκη συντήρησης, επισκευής ή επιδιόρθωσης του εξοπλισμού, του λογισμικού ή των δεδομένων, αναλαμβάνετε εσείς όλες τις δαπάνες. Συμφωνείτε να μας αποζημιώσετε πλήρως, να μας υπερασπιστείτε και να κρατήσετε εμάς και τα στελέχη, διευθυντές, υπαλλήλους και αντιπροσώπους αβλαβείς από και έναντι κάθε αξίωσης, ευθύνης, βλάβης, απώλειας, δαπάνης (συμπεριλαμβανομένων των εύλογων ποσών) που προκύπτουν από οποιαδήποτε αθέτηση των όρων και των προϋποθέσεων από την πλευρά σας ή από τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή από τη χρήση από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που χρησιμοποιεί τα στοιχεία εγγραφής σας.

ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν μπορείτε να αναθέσετε, υποαδειοδοτήσετε ή να μεταφέρετε με άλλο τρόπο οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας βάσει αυτών των όρων και προϋποθέσεων.
Εάν οποιαδήποτε διάταξη αυτών των όρων και προϋποθέσεων κριθεί άκυρη από οποιοδήποτε δικαστήριο αρμόδιας δικαιοδοσίας, η ακυρότητα αυτής της διάταξης δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα των υπολοίπων διατάξεων, οι οποίες θα συνεχίσουν να έχουν πλήρη ισχύ και εφαρμογή. 
Μόνο τα συμβαλλόμενα μέρη σε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις μπορούν να επιδιώξουν να τα εφαρμόσουν βάσει του Νόμου περί Συμβάσεων (Δικαιώματα Τρίτων Μερών) του 1999. 

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία σχετικά με το υλικό που εμφανίζεται στον δικτυακό μας τόπο, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση [email protected]